Söğütlü Fatih İlkokulu

WEB https://sogutlufatihilkokulu.meb.k12.tr
Adres : SÖĞÜTLÜ MAH. KORKUTELİ SK. SÖĞÜTLÜ FATİH İLKOKULU BLOK NO 4A İÇ KAPI NO 1 AKÇAABAT / TRABZON
VİZYON : Öğrencilerin zihinsel, bedensel ve soysal özelliklerini en yüksek kapasite ile kullandıkları, Öğrencilerimizi geleceğe hazırlamayı,karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmayı,teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmayı,bu konuda öncülük etmeyi,durağan değil kendini ve etrafını yenileyen,yenilerken kendi değerlerinide korumayı bilen bir nesil yetiştirmeyi istiyoruz.
MİSYON : Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, okulda öğrenmenin kalitesini arttırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermek için varız.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:00- 14:45
Isınma : Doğal gaz
Servis : Okulumuza özel servisler ile taşıma yapılmaktadır.
Ulaşım : Okulumuz sahil güzergahında merkezi konumda olup her türlü otobüs, minibüs vb. araç ile ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : TRABZON/AKÇAABAT/SÖĞÜTLÜ MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine :14km İlçe Merkezine: 2,9 km